Genom åren har jag skrivit en hel del krönikor. Ett par av dessa har blivit publicerade i den lokala gratis tidningen iTimrå. Jag lägger ut dessa här så att du kan ta del av dem igen.

En annan palindrom är Tillit. Pröva och öva några gånger. Det handlar om ett av våra finaste och viktigaste ord. Som också är en palindrom. När jag skriver det här vet jag inte hur sommaren blir för pizzabagaren Yahya Damlkhis. Han kallas av alla för Iza och jobbar på pizzerian La Sola i Söråker. När han och hans familj plötsligt fick beskedet att inom två veckor lämna landet var anledningen en miss av Arbetsförmedlingen som gjorde att Iza inte fick förnyat arbetstillstånd och som sen ledde till Migrationsverkets beslut att utvisa hela familjen.

Läs hela krönikan: Ladda ner hela krönikan i pdf

Läs hela nummer 1 2015 iTimrå